végtelen-szerelem-1-évad-59-rész

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk, de sajnos úgy tűnik, hogy az általad jelenleg használt böngésző vagy annak beállításai nem teszik lehetővé számodra oldalunk használatát. A következő problémá(ka)t észleltük: Le van tiltva a JavaScript. Kérlek, engedélyezd a JavaScript futását a böngésződben! Miután orvosoltad a fenti problémá(ka)t, kérlek, hogy kattints az alábbi gombra a folytatáshoz: Ha úgy gondolod, hogy tévedésből kaptad ezt az üzenetet, a következőket próbálhatod meg a probléma orvoslása végett: törlöd a böngésződ gyorsítótárát törlöd a böngésződből a sütiket ha van, letiltod a reklámblokkolód vagy más szűrőprogramodat majd újból megpróbálod betölteni az oldalt.

D-LINK DNS-320 Transmission telepítése (17-10-05 letöltési link javítva!) - LOGOUT.hu blogbejegyzés

SSH belépés root jogosultsággal eé az alábbi parancsokat kell kiadni egymás után: wget -O /ffp/start/ --no-check-certificate chmod a+x /ffp/start/ /ffp/start/ start 4. SMB frissítése csomagtelepítővel. SSH belépés root jogosultsággal és frissíteni kell az smb-t nálam a frissítés előtt a 3. 5. 11 verzió volt fenn (ez a verzió nem támogatja az smb2-t ezért szükséges a frissítés). A verzió az smbd -V paranccsal ellenőrizhető. A frissítéshez az alábbi parancsok szükségessel: ipkg update ipkg upgrade samba36 Futó smb verziójának ellenőrzése szintén a smbd -V parnccsal lehet ami ha sikeres a frissítés akkor 3. 6. 23 lesz. SMB2 beállítása. A telepítés után egy új helyen lesz elérhető a samba méghozzá a /opt/etc/samba/ helyen. A régi samba konfigurációs beállításokat át kell másolni az új helyre: cp /etc/samba/ /opt/etc/samba/ Ezután a konfigurációs fájl [global] részén kell elvégezni egy kis módosítást két sort kell beírni, mondjuk az elejére: vi /opt/etc/samba/ [ global] min protocol = smb2 max protocol = smb2 Ezután újra kell indítani a samba szolgáltatást.

Jöjjön a kezelő panel beállítása. Itt egyenlőre azt tudom, hogy hogyan lehet megadni engedélyezet IP-ket, de én azért titkosítást is használok, ördög soha nem alszik. "rpc-authentication-required": false, írjuk át a false-t true értékre "rpc-authentication-required": true, Jelszó beállítása "rpc-password": "123pass", a két " közé írhatjuk be a jelszavunkat például kakaoscsiga akkor "rpc-password": "kakaoscsiga", port alap 9091 "rpc-port: 9091, a 9091 helyére megadhatunk bármilyen portot, de szerintem a gyári is tökéletesen jó. felhasználónév beállítása mert hogy azt is kér belépésnél "rpc-username": "felhasznalonev", megint a két " közé mehet a felhasználónév, például gyumolcstea "rpc-username": "gyumolcstea", engedélyezett kliensek "rpc-whitelist": "127. 0. 1, 192. 168. *, 192. 1. *", Ide, -vel sorolva bármilyen IP mehet. A végén a csilllag azt jelenti, hogy a belső háló bármelyik gépe tud csatlakozni, már ha a hálózatunk a 192. 0 vagy 192. 1 tartományba esik. Szabadon szerkeszthető ez is!

Sziasztok! A leírás célja, hogy az alapból szegényes torrent klienssel megáldott D-LINK DNS-320-ra felrakjunk egy Transmission-t, ami egy kimagaslóan jó kliens, a legtöbb szerver is vagy ezt, vagy esetleg RTorrentet használ, ritkábban uTorrent 2. 2. 1-et is. Vágjunk is bele a telepítésbe! megj: amit **-gal jelöltem az nem szükséges a telepítéshez, csak kis agykiigazító! megj: A parancsok mindig külön sorban vannak, kéretik az egész sort kimásolni vesszőstül, pontostúl, kikszkrakszostúl Amire szükségünk lesz: fun_plug 0. 5 és a kellő szkript fájl, továbbá a Transmission telepítője, és a Curl, de az egyszerűség kedvéért egy zip-be összetömörítettem, hogy egyben meglegyen minden... MEGA A zip tartalma maga a fun_plug, valamint egy packages mappában a Curl, és a Transmission. Most leírom lépésről lépésre, hogyan kell beállítani. Feltételezem, hogy full alap NAS-hoz van szerencséje a kedves olvasónak. Elsőként nyissuk ki a NAS lemezét gépen, én Windows alatt csinálom így csak azt tudom írni.

  1. D link dns 320l beállítás port
  2. Briggs stratton fűnyíró traktor control
  3. Mi okozhat magas kreatinin szintet
  4. REGIO Játék | Escape The Room - A szanatórium rejtélye társasjáték
  5. D link dns 320l beállítás usb
  6. D link dns 320l beállítás login
  7. D link dns 320l beállítás kit
  8. D link dns 320l beállítás c

Kattintson az Igen-re a felugró ablakon, ha a villogás a megfelelő készüléken észlelhető. Megjegyzés: Amennyiben a NAS nem jelenik meg a listában, kérjük ellenőrizze a következőket: - NAS eszköze csatlakoztatva van a hálózatához, és számítógépe ugyanazon hálózathoz csatlakozik, melyről a telepítést kívánja elvégezni - NAS eszköze bekapcsolt állapotban van (a bekapcsolást jelző fény világít)- Amennyiben a POWER LED villog, úgy a készülék még nem indult el teljesen, nem áll készen. Kérjük várja meg, míg a POWER LED folyamatosan világít, majd ezután kattintson a Varázslóban a Frissítés gombra - A Tűzfalának beállításai megfelelően konfiguráltak a Telepítő Varázsló futtatásához. Amennyiben nem ismeri pontosan ezen beállításokat, mindenképpen ideiglenesen kapcsolja ki az összes Tűzfalat és Vírusírtót a telepítést végző számítógépen. Lépés 7: Adja meg az adminisztrátori admin jelszót a készülékének (alapbeállításban nincs jelszó, hagyja a mezőt üresen) Lépés 8: Hozzon létre egy admin jelszót.

d link dns 320l beállítás wireless d link dns 320l beállítás login

Köszönöm, hogy elolvastad, Remélem segíthettem!

Ha Putty, akkor: vi /ffp/start/ majd insert gombot nyomjunk, hogy szerkeszthető legyen. Keressük meg a: TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD_a2/. transmission-daemon Sort, és a /mnt/HD_a2 helyett legyen /mnt/HD/HD_a2 Tehát így kell, hogy kinézzen a módosítás után TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD/HD_a2/. transmission-daemon Figyelem! Ha beilleszted, ügyelj hogy egy sorban legyen ez a sor, mert ha másolod innen a sort, akkor egy entert is belerak. Beilleszteni egyébként a jobbos egérgombbal lehetséges. Mentsük el a file-t, magyar billentyűzetkiosztáson. Üssünk:-ot (shift+pont=: (kettőspont)), majd w gombot, majd a q gombot üssük le, majd enter. Ekkor elmentettük. Másik megoldás, ha notepad kell. Továbbra is a terminál ablakba, írjuk be: chmod a+rw /ffp/start/ ekkor az egész start mappát látni fogjuk, ha a filekezelővel ránavigálunk a ffp/start mappára. Itt keressük ki a file-t majd nyissuk meg. Kövessük a fentebb leírtakat! Hogy eztán elrejtjük-e, vagy nem, saját belátás szerint, szerintem nem nagyon kell elrejteni, mert úgy is később levédjük jelszóval az egész pereputtyot a biztonság kedvéért.

Gyors Telepítés - D-Link ShareCenter DNS-320 Quick Installation Manual [Page 35] | ManualsLib

kamera élőképe, NAS kezelőfelülete, stb. )

Megjegyzés: Ezen leírás a DNS-325 eszközön készült, mindemellett a telepítés szinte minden D-Link DNS-32x eszközön azonos. Lépés 1: Csatlakoztassa NAS készülékét egy Ethernet kábellel routerének LAN portjához (vagy meglévő lokális hálózatához) MÉG NE KAPCSOLJA BE A KÉSZÜLÉKET Lépés 2: Egy számítógépről, mely az azonos routerhez illetve lokális hálózathoz csatlakozik, mint a korábban csatlakoztatott szerver, indítsa el a Telepítési Varázslót. (A Telepítési Varázsló megtalálható a készülékhez kapott CD-n, vagy letölthető a NAS Támogatási oldaláról: Lépés 3: Mikor először indítja el a Telepítési Varázslót, tűzfala esetleges veszélyre figyelmeztetheti. Adjon teljes körü engedélyezést a progmramnak. Kattintson a Hozzáférés Engedélyezése gombra. Lépés 4: Válassza ki a telepítés nyelvét, majd kattintson a Start gombra a telepítés megkezdéséhez Lépés 5: Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat Lépés 6: Válassza ki NAS eszközét a listából Megjegyzés: Miután kiválasztotta NAS eszközét, a készüléken lévő bekapcsolást jelző Power LED villogni (ezzel jelezve, hogy mely készülék telepítését kezdi meg).

A jelszót meg ugye csak annak adjuk meg, akiben megbízunk... **Itt is vannak jogok, mint mindenütt máshol is. Ezekkel a fájlok cselekvését szabályozhatjuk, és egyéb mást is. Én ezzel szoktam elrejteni amihez nem akarok nyúlni, meg én utálom a Putty szerkesztőjét is, ezért mindig adok egy írás/olvasási jogot a megfelelő fájlnak, aztán az olvasásit elveszem, meg ha olyan az írásit is. **Mi után egy pohár hidegvízzel vagy forró teával kipihentük magunkat, második hajrá. Navigáljunk vissza ha esetleg nem a fő mappában lennénk cd /mnt/HD/HD_a2 most indítsuk el a Transmission-t, hogy a mappáját létrehozhassa. /ffp/start/ start majd nézzük meg, hogy fut-e /ffp/start/ status Ha running ok, ha not running akkor nem fut. Most állítsuk le, mert valószínűleg létre is hozta a dolgait, kb. 1 mp alatt ameddig mi az állapotot olvasgattuk. /ffp/start/ stop Egy file kezelővel ráklattyintva látjuk is a mappáját már a gyökérben a Tm-nek. transmission-daemon néven, ebbe lépjünk be, és a szerkesszük belátás szerint.

d link dns 320l beállítás remote
  1. James bond a holnap markában indavideo
  2. Troja brad pitt teljes film magyarul videa 2
  3. Harry potter teszt melyik házba kerülnél
  4. Harry potter és a halál ereklyéi teljes film magyarul videa