fertő-hanság-nemzeti-park-ppt
  1. Proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett online
  2. Proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett free

(Lehetséges a záróirányú fizikai ütköző nélküli felszerelés is, láncos kiegészítő adapter használata szükséges, ehhez kérje segítségünket, valamint telepítéskor kapuszerelő szakemberre lehet szükség ebben az esetben. ) Egyedülállóan magas 3 év garancia idő. Olyan maximum 2, 75m/szárny szélességű kapukhoz ajánljuk, amelyek maximum 300kg nehezek (a kapuk 99%-a ettől jóval kevesebb) és a forgáspont (fenti képen max. jelzéssel), azaz a kapu mélysege maximum 20 centiméter. A Proteco kapunyitó ideális választas a teli burkolatú kapukhoz is (amin a szél nem tud átfújni). Társasházi gyakori nyitáshoz és lakossági felhasználásra egyaránt ajánljuk nagy teherbírása és gondozásmentes karbantartása miatt. Ajánlott nyitásszam 5-15 nyitás/zárás óránként. A központi vezérlő egység (vezérles) és a motorok tápfeszültsége egyaránt 230V. (Egyszerű telepítés: A vezérlésbe szükséges a tápfeszültség bekötése, a motorok a vezérlésből kapnak feszültséget, ugyanúgy mint az egyes kiegészítők) Gyakori kérdések és válaszok a szettel kapcsolatban: A szetthez maximum 66 db távirányító illeszthető (azaz maximum 66 darab távirányítót tudnak használni.

Proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett online

Ehhez kérem nézze át lenti telepítési útmutatónkban a nyitási szög táblázatot. Ha kiemelten fontos Önnek az extrém biztonság, érdemes megfontolni a BLOCK230 kiegészitő panel használatát. Ez a beállitható erőhatároláson (akadály) és a biztonsági infrasorompón túl egy nagyérzékenységű kiegészitő lehetőség, mely egyedülálló védelmet biztosít. Eltérő szögbeállítás a kapuszárnyak között - Példa: az egyik szárnyat 100 fokban, a másikat 80 fokban szeretném nyittatni a kapunyitó segítségével. Erre is van lehetőség, ebben az esetben (csak ebben az esetben! ) azonban szükség van nyitásirányú fizikai ütköző felszerelésére. A nyitási ciklus végén a szett ennek az ütközőnek tolja neki a kapuszárnyat majd. A szettben lévő összes alkatrész működését teszteljük a csomagküldés előtt, így Ön biztos lehet abban, hogy tökéletesen működő szettet kap kézhez. Mi történik ha telepítéskor kiderül, hogy egy alkatrész esetleg hibás? Ilyen esetben kérem keressen fel minket telefonszámunkon, majd a szervizes kollégával történő egyeztetés után (amennyiben a probléma nem oldódik meg) PickUP&Return szolgáltatás unk keretén belül a hibás alkatrész helyett újat küldünk Önnek, a meghibásodott alkatrészt pedig elszállítjuk.

  1. Proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett film
  2. Proteco KIT Leader 3 ECO kétszárnyú kapunyitó szett - KapuZaras.hu
  3. Szárnyaskapu mozgató szett villogóval KIT-LEADER3-T

- Elsősorban családi házakhoz ajánlott. - Óránkénti 4-5 nyitás. - Maximum 2, 6m-es, közepes súlyú (200-300kg) kapuszárnyakhoz. - 2 db Proteco Leader4 orsós szárnyas kapumozgató motor (400mm löket, jobbos/balos). - 1 db Proteco Q60RA vezérlés. - Beépített, 433Mhz-es, ugrókódos vevő. - Kiskapu funkció. - Lassítás. - 2 db Proteco 433305AI, 3 csatornás rádióadó. - 1 pár Proteco RF36 infrasorompó. - 1 db Proteco PRL11A villogó. Webáruház cikkszám 84971 Gyártó Proteco Gyártói cikkszám 113142 Garancia 1 év Garancia Garancia - Általános A termékhez a termék adatlapján meghatározott idejű garancia tartozik. A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát. A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.

Proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett free

A szettben lévő távirányító mellé természetesen vásárolhat további távirányítót is, ez a típus van benne: Master Slip - Proteco távirányító Van már meglévő garázsnyitója vagy más kapumozgató rendszere? Nyissa mindet a biztonsági Master Slip - Proteco távirányítóinkról. Ennek a kiegészítőnek a segítségével a szetthez kapott távirányítóival is nyithatja meglévő rendszerét: SlaveBOX illesztő egység A szett egy beépítésre kész, komplett szett, azaz működtetéséhez más kiegészítőre nincs szükség. A leggyakrabban ajánlott kiegészítő a villogó lámpa. Ez egyrészt egy biztonsági elem - a kapu működtetésekor figyelmeztető villogás-, másrészt Önnek is kényelmet jelent, mert sötétben láthatja, hogy a kapu működik-e. Az opcionális -azaz működtetéshez nem feltétlen szükséges- kényelmi kiegészítőket itt találja: Proteco kiegészítők 90 foknál nagyobb szögben szeretném nyitni a kapuszárnyakat. Van erre lehetőség? Természetesen megoldható a nagyobb nyitásszög, maximum 105 fokig (Leader 4FULL és 5FULL szett esetében akár 120 fok).

proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett online proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett videos proteco kit leader 3 full kétszárnyú kapunyitó szett hd