mindenkinek-a-maga-keresztje-online

0 362 Video jelentése Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk. Video beágyazása Üzenetküldés Hozzáadás listához Új lista 2021. ápr. 9. Cimkék: sorozat filmsorozat magyar szinkronnal Mutass többet

Bosszu csapdajaban 2 evad 63 resz

8, 67 Török filmsorozat (2019) Megtekintés: TV2 Play Film adatlapja Firat megkéri a nagymamát, hogy ne kelljen közé és Miran közé állnia, de Azize számít a segítségé elmondja Gönülnek, hogy két nap múla lesz Reyyan és Azat esküvője. Miran próbál minden lehetőséget megragadni, hogy beszélni tudjon Reyyannal. Kiderül, hogy Reyyan tudott a Gönüllel való házasságáról, ezért otthon bejelnti, hogy elválik a feleségétől és azt is megtudja, hogy Reyyan hamarosan férjhez megy. Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni. Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer. Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba... Mikor lesz még "A bosszú csapdájában" a TV-ben?

9 További online sorozatok 2021. 07. 17. 2021. 16.

Bosszu csapdajaba 2 evad 36 resz en

  • A bosszú csapdájában 2 évad 36 rész magyarul indavideo
  • Bosszu csapdajaba 2 evad 36 resz teljes film
  • Bosszu csapdajaba 2 evad 36 resz video

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Discord Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben tegyék meg. Jó szórakozást kívánunk és kínálunk.

A bosszú csapdájában 2 évad 36 rész tartalma

bosszu csapdajaba 2 evad 36 resz english

Töltsd le egyszerűen a A bosszú (Intikam) - 28. rész videót egy kattintással a videa oldalról. A legtöbb oldal esetében a letöltés gombra jobb klikk mentés másként kell letölteni a videót, vagy ha már rákattintottál és elindul a videó akkor használd a böngésző menüjét a fájl -> oldal mentése másként. A bosszú (Intikam) - 28. rész videa videó letöltése ingyen, egy kattintással.