mi-kell-a-kata-hoz
  1. Paloznaki Jazzpiknik 2017 - Élményem.hu
  2. Paloznaki Jazzpiknik 2017 - Fellépők és jegyek itt!
  3. Palóznaki Jazz Piknik 2017 Jegyek
  4. Jegyek - Homola Pincészet Homola Pincészet

És persze marad a vidéki hangulat, a legjobb Balatonfüred-Csopaki borok, díszletnek pedig a Balaton közelsége, a szőlősorok, a kis utcácskák és a fehérre meszelt, Balaton-felvidéki házak. A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part közkedvelt éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli pincészetek válogatott borai is. Idén is lehet majd TukTukokkal közlekedni a helyszínek között, a kis motorok már a fesztivál védjegyévé váltak. Délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket a Tájház udvaron és a Nagyszínpad mellett. Jegyek: Kedvezményes jegyelővétel 2017. május 31-ig: Kedvezményes nulladik nap: 8. 900 Ft Napijegy: 6. 900 Ft – augusztus 4., augusztus 5. Kedvezményes elővételes kétnapos (augusztus 4-5. )

Paloznaki Jazzpiknik 2017 - Élményem.hu

Az idei pikniket egy különleges nulladik nap pal nyitják: az igazi nyáresti hangulatot megteremtő Group'n'Swing után a világhírű Kool & the Gang ad koncertet a T-Systems Nagyszínpadon, augusztus 3-án, csütörtökön. Pénteken fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, majd a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi. A szombati nap kiemelt sztárja a Matt Bianco feat New Cool Collective és a Random Trip lesz. Felsorolni is nehéz, a három nap alatt mennyi jó zene lesz még terítéken: Kéknyúl & Jónás Vera, The Qualitons, Swing á la Django, Peet Project, Antal Gábor trió, Dj Bootsie Live Band, Sárik Péter trió és Berki Tamás, Brass On The Road, Palásti Máté duó, Opportunity, Sweet Delight duó, Acustic Cuts. Fábián Juli a kezdetektől a Jazzpiknik egyik legfontosabb visszatérője, "arca" és lelkes látogatója, baráti kapcsolatot ápol a szervezőkkel. Zoohackerrel közösen rakták össze a Jazzpiknik himnuszát is – a fülbemászó dal júliustól hallható a rádiókban.

Paloznaki Jazzpiknik 2017 - Fellépők és jegyek itt!

Palóznaki Jazz Piknik 2017 Jegyek

  • Bioco ginkgo biloba kivonat 120 mg megapack tabletta 90 db 120
  • Palóznaki jazz picnik 2017 jegyek pdf
  • Dr. Mohos Gábor Plasztikai sebész, Sebész rendelés és magánrendelés Kistelek - Doklist.com
  • Paloznaki Jazz és Bor Piknik 2013, Paloznak - Programok, Jegyárak
  • Palóznaki jazz picnik 2017 jegyek
  • 195 60 r14 nyári gumi használt 3

Jegyek - Homola Pincészet Homola Pincészet

palóznaki jazz picnik 2017 jegyek teljes film palóznaki jazz picnik 2017 jegyek youtube palóznaki jazz picnik 2017 jegyek video