avanti-ragazzi-di-buda-magyar-szöveg
  1. Dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd el
  2. Dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd v

A Debreceni Ügyvédi Kamara honlapján a Dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda és a Dr. Mohácsi Ferenc Zsolt Ügyvédi Iroda azonban egymás helyettes irodáiként vannak feltüntetve. Az Origo által közzétett listán pedig a "dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda" kétszer is szerepel, egyszer a már említett 1880 üggyel, egyszer pedig 12 üggyel és 14, 2 millió forintnyi kifizetett kártlanítási összeggel, így vagy a listát készítők hibáztak, vagy mindkét "dr. Mohácsi" iroda képviselt rabokat kártalanítási ügyekben.

Dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd el

Hatékonyság Ajánlatkérésére csak olyan ügyvédek válaszolnak, akik érdekeltek az Ön ügyének elvállalásában. Megtakarítás Az Ügyvédbróker segítségével pénzt, időt és energiát takaríthat meg. Díjmentesség Nincsenek rejtett költségek. Az ajánlatkérés teljesen díjmentes az Ön számára.

II/202. Telefon: +36205559777 Ügyvéd Dr. Mohácsi Ferenc Zsolt Bejelentkezés Email cím vagy felhasználónév * Jelszó * Új jelszó igénylése július « » h k sz cs p v 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Külső linkek Ügyvédek Lapja Online hírek Vàdemelés költségvetési csalás bűntette miatt LL. M. szintű szakjogász képzések a PPKE jogi karán Az OECD-országokban gyorsult a fogyasztói árak emelkedése májusban A Közbeszerzési Hatóság aktualizàlt ùtmutatói Felül kell vizsgálni a magyar alaptörvény decemberi módosításait Több Debreceni Ügyvédi Kamara 4026 Debrecen, Péterfia u. 46. I. em. Telefon (52) 416-398 (52) 533-265 (52) 533-266 E-mail cím Általános adatkezelési tájékoztató Zircon - This is a contributing Drupal Theme Design by WeebPal.

Csakhogy az ellenzéki lapok – tudatosan vagy véletlenül – összekevertek két ügyvédet: Mohácsi Ferencet és Mohácsi Ferenc Zsoltot. A börtönbizniszben utóbbi járt el, míg Debrecen önkormányzatának előbbivel volt kapcsolata. Ahogy azt megszoktuk, az ellenzéki lapok azóta sem helyesbítették a valótlan állítást. Forrás: Origo; Fotó: MTI 7 hozzászólás Több Forró drót

Közleményben tagadta a debreceni önkormányzat, hogy bármilyen kapcsolata lenne a "börtönbizniszben" érintett helyi ügyvédi irodával, miután az Átlátszó pénteken arról írt, hogy a legtöbb rabot képviselő ügyvéd hosszú időn keresztül kapcsolatban állt a debreceni önkormányzattal és a város tulajdonában lévő gazdasági társaságokkal. A kormánypárti Origo ugyanis közzétett egy listát arról, hogy milyen ügyvédi irodák jártak el a börtönkártalanítási ügyekben, és bár a lap maga a második legtöbb ügyet vivő dr. Magyar György és Társa Ügyvédi Irodát emelte ki a listából (419 ügy, 544, 3 millió forint kifizetett összeg), a legtöbb kártalanítási pert a dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda folytatta, Magyarékhoz képest több mint négyszer annyi, összesen 1880 üggyel és 814, 6 millió forint kifizetett összeggel. Az Átlátszó azt írta, a legtöbb börtönkártalanítási pert folytató ügyvédi iroda debreceni székhelyű, és Mohácsi Ferenchez köthető, és bár az Origo cikkének megjelenése után a honlapja már nem voltelérhető, korábban saját oldalán és a honlapon is kínált képviseletet börtönkártalanítási ügyekben.

© 2012 Dr. Mohácsi ügyvédi Iroda - Minden jog fenntartva

Dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd v

  1. Dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd v
  2. Lidl hu akciós újság online ke
  3. Dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd death
  4. Dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd el
  5. A pál utcai fiúk film
  6. A debreceni önkormányzattal dolgozó ügyvéd is érintett lehet a börtönkártalanítási perekben | Magyar Narancs
  7. Mohácsi Ferenc: Soha nem fogadtam el ilyen megbízást - Cívishír.hu

Tényként jelenthető ki, hogy minél előbb kapcsolódik be a védő az eljárásba, annál jelentősebb mértékben tud hozzájárulni Ügyfele védelméhez, jogainak érvényesítéséhez. Hangsúlyozottan vonatkoznak a leírtak arra az esetre, amennyiben a gyanúsított őrizetbe vételére, majd esetlegesen kényszerintézkedés, akár előzetes letartóztatás indítványozására kerül sor. Az Ügyvédi Iroda a leírtakra is figyelemmel bármely napszakban, személyes képviseletet biztosít ügyfelei számára, hogy jogaikat a lehető legteljesebb módon tudják gyakorolni, a védelmüket ellátó jogi szakember segítségével. 4024 Debrecen Petőfi tér 20-21. I/6. Tel: +36205559777 Térkép: vissza a főoldalra

dr mohácsi ferenc zsolt ügyvéd o

Az elmúlt években több ezer kártalanítási eljárás zajlott a rossz börtönviszonyok miatt (Illusztráció: Pixabay) Saját ügyvédi irodáját védi a "börtönbiznisz" kapcsán a debreceni ügyvéd. – Több sajtótermékben megjelent hír szerint a Dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda érintett volt a "börtönbiznisznek" nevezett ügyekben. A valóság azonban az, hogy soha egyetlen egy esetben sem fogadtam el ilyen megbízást és helyettesként sem jártam el, így ebből következően ügyvédként senkit sem képviseltem alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények miatti kártérítési ügyekben. Sőt semmilyen büntető ügyben sem, mivel kizárólag polgári jogi és munkaügyi ügyekben látok el képviseletet – fogalmazott szerkesztőségünkhöz február 3-án eljuttatott közleményében Mohácsi Ferenc ügyvéd. Mint írta, a "hírportálokon megjelent tájékoztatás téves, ugyanis a hivatkozott ügyekben kizárólag Mohácsi Ferenc Zsolt ügyvéd járt el, aki a Debreceni Ügyvédi Kamara elnökségének határozata szerint 2017. október 2-től Dr. Mohácsi Ferenc Zsolt Ügyvédi Iroda néven önálló egyszemélyes ügyvédi irodát alapított.

Forró drót Az ellenzéki lapok összekeverték a neveket, rossz ügyvédet vádoltak a börtönbiznisz miatt Összekevert két ügyvédet az ellenzéki média, majd azt állította, hogy a börtönbizniszből legtöbb bevételt szerzett ügyvédnek köze van a debreceni önkormányzathoz – írta meg az Origo. Természetesen semmilyen kapcsolat nincs köztük. Az Origo tette közzé először azt a listát, amelyen a börtönbizniszen legtöbbet kereső ügyvédi irodák találhatóak, feltüntetve az általuk vitt ügyek számát is. A cikket a lap azután közölte, hogy a baloldalhoz köthető Magyar György ügyvéd korábban azt állította, évek óta nem foglalkoznak börtönkártérítésekkel, a lista szerint azonban több, mint 400 ügyet intéztek. A számokhoz ráadásul az Igazságügyi Minisztérium azt is hozzátette, hogy 2017-2019 között összesen 8, 6 milliárd forintot fizetett ki a minisztérium. Az összes kifizetés 61 százaléka ügyvédi számlákra érkezett Pénteken több ellenzéki lapban is megjelent az a hír, miszerint a börtönbizniszben érintett Mohácsi Ferenc ügyvéd hosszú időn keresztül kapcsolatban állt Debrecen önkormányzatával és a város tulajdonában álló gazdasági társaságokkal.

Bemutatkozás Az iroda vezetője Dr. Mohácsi Ferenc ügyvéd, aki állam- és jogtudományi doktori oklevelét a JATE Jogi Karán szerezte 1980-ban. Előbb jogi előadóként, majd jogtanácsosként tevékenykedett a Badacsony Termelőszövetkezetben. 1984-ben szakjogász képesítést szerzett. 1992-től egyéni ügyvéd Debrecenben. Ügyvédi Irodáját 1999-ben alapította. Ügyvédi tevékenységét részben állandó, részben eseti megbízások teljesítésével végzi, amelyek kiterjednek tanácsadásra, peres és peren kívüli képviseletre, illetve okiratszerkesztésre. Munkajog specialista, jogeseti több ízben megjelentek a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága által szerkesztett Bírósági Határozatok Tárában (pl. : BH. 2003/3/131, BH. 2007/2/64 stb. ) Cím: 4024 Debrecen, Petőfi tér 20-21. I/6. Telefon: 06-52-311-513 Mobil: +36-30-943-48-83 E-mail: