mindenkinek-a-maga-keresztje-online

Menü színes, magyarul beszélő, magyar rajzfilm, 76 perc, 1984 rendező: Dargay Attila író: Jókai Mór forgatókönyvíró: Dargay Attila, Nepp József, Romhányi József zeneszerző: Bárdos Daróci Tamás operatőr: Henrik Irén, Losonczy Árpád hangmérnök: Bársony Péter Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás azonban veszélyes kalandjai során megismerkedik Szaffival, s boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Szaffi teljes magyar rajzfilm magyarul 2019

szaffi teljes magyar rajzfilm magyarul full szaffi teljes magyar rajzfilm magyarul teljes
  • Egész estés magyar rajzfilmek - Csutkamanó Érdekességei
  • Szaffi teljes magyar rajzfilm magyarul 2018
  • Szaffi teljes magyar rajzfilm magyarul 1

★★★★☆ Felhasználói pontszám: 5. 9/10 (4138 értékelés alapján) Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás azonban veszélyes kalandjai során megismerkedik Szaffival, s boldogan élnek, míg meg nem halnak. Itt a vége, fuss el véle.

Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás azonban veszélyes kalandjai során megismerkedik Szaffival, s boldogan élnek, míg meg nem halnak. Itt a vége, fuss el véle....

Mesés az egész történet. Nézd meg és megtudod miről beszélek! Nagyon szeretem. Az ilyenekkel nincs semmi bajom.. :D A sok Szafi a végén olyan cuki:3 De az egész animációs film is az. Tanulságos, kedves, vicces és kalandos kis mese Nekem személy szerint nagyon tetszett:) nagyon aranyos és tanulságos mese ez. Rengetegszer láttam, hiszen a történet is jó, a szereplők is, maga a világa is magával ragadó. Van benne humor is, ami még szerethetőbbé teszi. gyermekkorom egyik agyonnézett kedvenc meséje. Szerintem kitűnő, magasan kiemelkedő rajzfilm a Szaffi. Ovis koromban láttam először, azóta még vagy 100x. Nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is tud szórakozást nyújtani. Nem csak a karakterek, de a dialógusok, a zene is elsőrangú szerintem. Az örök magyar klasszikusok egyike! Nagyon jó mese! Szerintem felveheti bármelyik amerikai rajzfilmmel a kesztyűt, csodálatosan van megrajzolva és nagyon szép mese. Nekem nagyon tetszett. A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét.