elfújta-a-szél-teljes-film-magyarul

Black&Decker SÖVÉNYVÁGÓ ELEKTROMOS BEHTS301-QS 500W 50CM 22MM Black+Decker BEHTS301 sövényvágó. 500 Wattos motor, 50 cm-es pengehossz, 22 mm vágási vastagság, tartós és robusztus kés aszimmetrikus penge kialakítással, fogantyú kétkezes biztonsági kapcsolóval, kés gyors STOP, kézvédő, kábelrögzítés, késvédő [ Black & Decker BEHTS301]

Black & Decker BEHTS501-QS Sövényvágó 600W, 60cm | Laptopszalon.hu

Kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít. Optimális súlyeloszlást biztosít a vágókés és a fogantyú között. Kétkezes biztonsági kapcsoló a véletlenszerű elindítás megakadályozására. Egyszerű hálózati kábel kezelés - a kábel munkavégzés közben soha nincs útban. Kábeltehermentesítő a biztonságos hálózati kábel kezeléshez. Kellékszavatosság: 2 év Termék magassága: 20 cm Termék szélessége: 19 cm Termék mélysége: 98 cm Egyéb jellemzők: Átlátszó kézvédő További jellemzők: Kettős irányú vágókések Egyéb tulajdonságok: Biztonsági kések Kötelező jótállás: 1 év Vágóhossz: 60 cm Táp. Típusa: Elektromos Késtípus: Aszimmetrikus késpár Vágóélköz: 25 mm Elektromos vagy mechanikai teljesítmény: 600 W × Hibás termékadat jelentése Melyik adatot találta hiányosnak? Kérjük, a mezőbe adja meg a helyes értéket is! Üzenet Felhívjuk figyelmét, hogy bejelentése nem minősül reklamáció vagy panaszbejelentésnek és erre az üzenetre választ nem küldünk. Amennyiben panaszt vagy reklamációt szeretne bejelenteni, használja Reklamáció/panaszbejelentő oldalunkat!

Black & decker behts501 sövényvágó

-7% 22 222 Ft-tól 10 ajánlat Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Hogy választjuk ki az ajánlatokat? Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, az ár mellett kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szempontokat is, a vásárlók elégedettségét, ezért előre soroltunk Önnek 3 ajánlatot az alábbi szempontok szerint: konkrét vásárlások és látogatói vélemények alapján a termék forgalmazója rendelkezik-e a Megbízható Bolt emblémák valamelyikével a forgalmazó átlagos értékelése a forgalmazott ajánlat árának viszonya a többi ajánlat árához A fenti szempontok és a forgalmazók által opcionálisan megadható kiemelési ár figyelembe vételével alakul ki a boltok megjelenési sorrendje. Black & Decker BEHTS501 Elektromos sövényvágó, 600w, 60cm, 25mm (BEHTS501-qs) 24 990 Ft + 890 Ft szállítási díj Black and Decker BEHTS501-QS elektromos sövényvágó 60cm 600W Garancia, szakértelem, gyors kiszállítás.

Extra Garancia Standard A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

BLack+Decker BEHTS501-QS Sövényvágó | Euronics Műszaki Webáruház

A funkcióhoz kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció Először jár nálunk? Kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat! Egy perc az egész! Miért érdemes regisztrálni nálunk? Rendelésnél a szállítási- és számlázási adatokat kitöltjük Ön helyett Aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti Korábbi rendeléseit is áttekintheti Kedvenc, gyakran vásárolt termékeit elmentheti és könnyen megkeresheti Csatlakozhat Törzsvásárlói programunkhoz, és élvezheti annak előnyeit Applikáció Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Áruházi átvétel Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését. E-számla Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen. Törzsvásárló Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit! Fogyasztóbarát Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól! © Praktiker Áruházak 1998-2021.

black & decker behts501 sövényvágó

Black & Decker BEHTS501 sövényvágó, 60 cm, 600 W | Extreme Digital

A végleges hitelkonstrukció kalkulálása a rendelés leadása után történik. Online áruhitel kényelmesen otthonából, videós azonosítással és akár elektronikus aláírással. Csak HÁZHOZSZÁLLÍTÁS esetén vehető igénybe. Válasszon személyre szabott hitelkonstrukciónk közül ügyintézőink segítségével az átvétel során. Csak ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL esetén vehető igénybe. Hitel nélkül vásárlás, utánvéttel vagy bankkártyával fizetheti a temék teljes vételárát.

  • Nike zoom fly 3 ár pro
  • Gazdálkodási napló - Nébih
  • 1142 budapest ungvár köz 5
  • Black & Decker BEHTS501-QS elektromos sövényvágó 60cm 600W Barkácshiper webáruház
  • Tojó tyúk eladó somogy megye
  • Jász nagykun szolnok megye online ecouter
  • Karib tenger kalózai ismeretlen vizeken teljes film magyarul
  • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár vagyon tekintetében piacvezetők