mi-kell-a-kata-hoz
  1. Párizsból szeretettel - film - PlayDome online játékmagazin
  2. Játék Párizsból szeretettel online

IMDb Előzetes 92 Perc 2010 James Reece (Jonathan Rhys-Meyers), a párizsi amerikai nagykövet személyi titkára igazi hírszerzési akciókról álmodozik. Úgy tűnik, teljesül az álma, amikor beosztják kísérő tolmácsnak Charlie Wax (John Travolta) különleges ügynök mellé, aki azért érkezett Párizsba, hogy megakadályozzon egy terrortámadást. Hamarosan megtudják, hogy csupán két nap van hátra a merényletig és semmilyen segítségre nem számíthatnak. Megosztók Videa Vidoza

Párizsból szeretettel - film - PlayDome online játékmagazin

Párizsból szeretettel Film Streaming Magyarul Bluray #1080px, #720px, #BrRip, #DvdRip.

Párizsból szeretettel Film Streaming Magyarul Bluray #1080px, #720px, #BrRip, #DvdRip. (John Travolta) avi, avi, film, mp4 Your browser indicates if you've visited this link videa hu/videok/film-animacio/parizsbol-szeretettel-john-travolta avi-avi-film-mp4-WeovhLY7DEG9vmdLA(z) " (John Travolta) avi" című videót "szilvasi4_1" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába Eddig 7405 alkalommal nézték meg [2010] magyar feliratos előzetes HD Your browser indicates if you've visited this link youtube com/watch? v=FuxjYS1VAm0 [2010] magyar feliratos előzetes HD (pCk) pcksubtitles Want to watch this again later?

Summa summarum: egy sablonosnak nevezhető történet két igen jó színésszel egy igen pofás rendezéssel is szólhat nagyot. A Párizsból szeretettel az én szemléletemben egy roppant szerethető akciófilm lett, ami nagy valószínűséggel DVD formájában is tiszteletét teszi majd a polcomon az Elrabolva mellett. 4/5 Gobiakos hozzászólások (0) ajánlott olvasnivaló

Film Pierre Morel legújabb akciófilmje végre hazánkba is megérkezett. 2011. 02. 15. 17:00 | szerző: Factory | Film Charlie Wax. Ha neked, kedves Olvasó, nem mond semmit ez a név, ne lepődj meg, viszont az több mint valószínű, hogy miután megnézed a Párizsból szeretettel című filmet, akkor hosszú időre nem tudsz majd szabadulni tőle. A fent említett alkotás Pierre Morel ( Elrabolva, A szállító, B13) legújabb akciófilmje, ami ugyan Amerikában és szinte minden más országban a Föld kerekén már egy éve lecsengett, de kis hazánkba még csak most sikerült megérkeznie. Nem baj, mi most örülünk neki. A történet középpontjában James Reece (Jonathan Rhys-Meyers) áll, aki követségi titkárként dolgozik a szürke hétköznapokon, ám mikor az USA-ból Párizsba érkező Charlie Wax (John Travolta), a CIA ön- és közveszélyes profi ügynöke francia földre lép, James élete fenekestül felfordul. Hatalmas vázák telnek meg kábítószerrel, terepjárók robbannak szilánkjaikra és a papírzacskóból is előkerül a titokzatos fizetség.

Játék Párizsból szeretettel online

Az ok, amiért Waxet Franciaországba vezénylik, egy az amerikai küldöttség ellen készülő terrorista merénylet megakadályozása. A furcsa páros bejárja az egész párizsi alvilágot, hogy a merénylők nyomára bukkanjanak; mindenféle nációnál tiszteletüket teszik, és természetesen mindenhol otthagyják a kezük nyomát. Azt el kell ismerni, hogy a film az indokoltnál talán egy kicsivel hosszabb és higgadtabb felvezetést kapott, mint azt egy akciófilmtől elvárnánk. Sokan persze úgy fogalmaznának, hogy unalmas vagy lassú, de erről szó sincs. A rendező és persze a forgatókönyv részéről ez egy tudatos altatás, hogy a jó öreg Travolta bácsi belépője még nagyobbat szóljon. Bár azt hozzá kell tenni, hogy mikor ő a színen van, azok a képsorok amúgy is igen robosztusra és erőteljesre sikeredtek. Amikor pedig épp nem a fegyver elsütő billentyűjén rángatja az ujját, mint egy epilepsziás, akkor a végeláthatatlan humor-folyó ömlik mindenki "Vincent Vegajából". Travolta jól hozza a karaktert, ám néha Charlie Wax már annyira "újvilági", hogy hozzá képest Amerika Kapitány csak egy budaörsi, pubertás korba lépő suttyó.

"Legközelebb, ha azt mondom, hogy lődd le a köcsögöt... Lődd le a köcsögöt! " Charlie Wax A film nem titkoltan Travolta karakterére van kihegyezve, de természetesen ezzel nem lőttek mellé a készítők, mivel a sokat megélt színész csont nélkül teljesít. A Reece – Wax páros eleinte rettentően (néha talán már-már zavaróan) kontrasztos, de a film második harmadától szépen kibalanszírozódik a két figura: a nyúlbéla Reece tököt növeszt magának, Wax pedig visszavesz egy hangyányit a lendületéből. Amúgy a CIA szeme fényének a film során lesz egy mondata, ami minden valamire való mozirajongó szájára mosolyt fog biggyeszteni, még ha az egész film alatt nem is tudta értékelni a tar kopasz hullagyáros humorát. No de miért éppen Párizs? A kérdés jogosan merül fel, de a válasz roppant egyszerű: amiért az Elrabolva is ott landolt, ugyanis az ötletgazda mindkét esetben ugyanaz. Ez az ember pedig nem más, mint aki kirázta a tollából (az előrehaladtával egyre gyengébben muzsikáló) Taxi kvadrológiát is, azaz Luc Besson.

  1. Mikor kezd hatni a biogaia
  2. Dr kiss ferenc nőgyógyász debrecen magánrendelés
  3. Parizsbol szeretettel online shopping city
  4. Parizsbol szeretettel online shopping
  5. Parizsbol szeretettel online shopping videos
  6. Parizsbol szeretettel online shopping guide
  7. Játék Párizsból szeretettel online

A neves francia kitalálja, esetenként megírja a forgatókönyvet, felkér egy rendezőt és leszerződtetnek valami jó kiállású külföldi színészt. Ezzel a recepttel már készítettek nem egy igen jó filmet, úgy mint Az ötödik elem, A sárkány csókja vagy A szállító. A zenéért felelős David Buckley a Párizsból szeretettel alá komponált produktumáért több mint valószínű, hogy nem izzadt vért, de éppen ebből fakadóan kissé semmitmondó is lett, leszámítva talán a fő témát, ami viszont horzsol. A film stáblistájához passzított Vaux zenekar Are you with me című nótája szintén egy pöpec választás lett, és személy szerint nálam a legmozgalmasabb pillanatokat elevenítette fel. A filmnek erősen kamaradarab hangulata van, ugyanis a két főszereplőn kívül nagyon másra nem fogunk tudni visszaemlékezni a moziból való kijövetel után 3-4 órával. Ugyan meg kell említeni Kasia Smutniak nevét is, aki Reece párját alakítja, de ő sem lesz különösebben nagy hatással még a férfi nézőkre sem, ugyanis legnagyobb bánatunkra nem egy első osztályú eye-candy a hölgy.

536 Ft új Eladó: liftes69 (1174) Hirdetés vége: 2021/08/01 19:40:00 Eddigi licitek száma: 3 Nincs minimálár Párizsból szeretettel Díszdobozos 1 999 Ft Komárom-Esztergom megye Eladó: Mediaexpressz (2682) Készlet erejéig Ha még több találatot szeretnél, bővítsd a leírásban is történő kereséssel. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet. Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka Top10 keresés 1. Gyermek jelmez 2. Felnőtt jelmez 3. Lego 4. Légpuska 5. Festmény 6. Matchbox 7. Herendi 8. Réz 9. Hibás 10. Kard Személyes ajánlataink Keresés mentése Megnevezés: E-mail értesítőt is kérek: Mikor küldjön e-mailt? Újraindított aukciók is: Értesítés vége: Parizsbol szeretettel (5 db)

  1. Total war shogun 2 magyarítás price