szirén-1-évad-1-rész
  1. A zátony teljes film magyarul letöltés
  2. A zátony teljes film magyarul indavideo
  3. A zátony teljes film magyarul 2010
  4. A zátony | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul
  5. A zátony teljes film magyarul

Nancy, a csinos amerikai lány imádja a hullámlovaglást. Megtalálja minden szörfös álmát, a titkos partot, amelyet a legnagyobb hullámok mardosnak. Hamarosan egyedül marad a hullámokkal, amikor rájön, mégsincs teljesen egyedül, egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Egy a parthoz közeli korallzátonyon talál menedéket, de kiderül, ez csak átmeneti állapot, a dagály ugyanis fokozatosan ellepi azt. Nancynak sikerül átvergődnie a közelben lévő bolyára, ám a megpóbáltatásai ezzel nem érnek véget.

A zátony teljes film magyarul letöltés

a zátony teljes film magyarul online

A zátony teljes film magyarul indavideo

Kategória: Dráma Horror Thriller Szereplők: Blake Lively Nancy Brett Cullen Father Óscar Jaenada Carlos Sedona Legge Chloe Angelo Josue Lozano Corzo Surfer Joseph Salas Pablo Calva Boy Diego Espejel Intoxicated Man Janelle Bailey Mom Ava Dean Young Nancy Chelsea Moody Young Mom Sully Seagull Sully 'Steven' Seagull Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka... a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét... és használnia kell az eszét.

A zátony teljes film magyarul 2010

Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka... a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét... és használnia kell az eszét. Játékidő: 86 perc Kategoria: Dráma, Horror, Thriller, 2016 IMDB Pont: 6. 8 Beküldte: aranyzsozso Nézettség: 56953 Beküldve: 2016-08-11 Vélemények száma: 28 IMDB Link Felhasználói értékelés: 7, 7 pont / 41 szavazatból Rendező(k): Jaume Collet-Serra Színészek: Blake Lively Óscar Jaenada Angelo Jose Lozano Corzo Jose Manual Trujillo Salas Brett Cullen Sedona Legge Pablo Calva Diego Espejel Janelle Bailey Ava Dean Chelsea Moody Sully Seagull

A zátony | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul

a zátony teljes film magyarul indavideo

A zátony teljes film magyarul

  • Ággyá alakítható 3 2 1 ülőgarnitúra
  • Értékbecslés után mennyi idő a hitelbírálat
  • A zátony teljes film magyarul online filmek
  • Köszönöm hogy a barátom vagy képek
  • Om 405 térdrögzítő tb támogatással 3
  • A zátony - indavideo.hu
  • Főzök-sütök-mosogatok: Teljes kiőrlésű, kovászos kenyér
  • Karácsonyi vásárok - BÉCS – Most. Örökre
  • A zátony teljes film magyarul 720p