szirén-1-évad-1-rész
  1. Mi vár rád 2020-ban a kínai csillagjegyed szerint?

4. Nyúl A disznó éve a nyulak számára nagyon kedvező lesz, csak annyit kell tenniük, hogy megszabaduljanak a túlzott szerénységtől, mert csak így sikerül elérni a vágyaikat! A szerelemben sok izgalom vár rájuk. 5. Sárkány A Sárkányok a disznó évében az élet minden területén zöld utat kapnak, ezért minden ambíciós tervüket megvalósíthatják. A magánéletük a 2019-es évben nagyon édes lesz, olykor túlságosan is. 6. Kígyó A bájos kígyók 2019-ben megmutathatják mindenkinek a tehetségüket. A disznó boldogan fogja követni őket, az intelligens gondolataik végre hangoztatva lesznek, a zseniális ötleteik pedig megvalósulnak. 7. Ló 2019-ben a Ló olyan hírességre tesz szert, hogy egyes személyek irigyek lesznek rá, és a disznó is az ő oldalán áll. A szerelemben mindenkit elkápráztat a vonzó Ló, ezért ki kell használni ezt az alkalmat. 8. Kecske A temperamentumos Kecske 2019-ben igazi szerelemistennővé változik, mindenki azt fogja gondolni, hogy egy megtiszteltetés a kecske közelében lenni. 2019-ben a Kecskének nem lesz hiánya pénzben, ez az év egy rejtett kincset tartogat a Kecske számára.

Mi vár rád 2020-ban a kínai csillagjegyed szerint?

  1. Sajnáljuk, de a Workania már nem dolgozik
  2. Disznó, kutya, patkány? Úti célok a kínai horoszkóp alapján
  3. Hír tv online késleltetett adás
  4. Dr papert lászló plasztikai sebesz n
  5. Milyen év van a kínai horoszkóp szerint 2019 3

Nem félnek nagyot álmodni, és elég szervezettek ahhoz, hogy a céljaikat véghez is vigyék. Ha Kakasként egy jó kis kalandra vágysz, akkor fizess be egy namíbiai kirándulásra: aludj a szabad ég alatt, fedezd fel a hatalmas sivatagokat, figyeld a vadon élő állatokat vagy a korareggeli napfelkeltét a homokdűnék felett. Majom – Florida Születési évek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 Talán a leghíresebb kínai mitikus figura a Majomkirály. Ha a kínai horoszkóp szerint te szintén Majom vagy, akkor ugyanúgy mint a királynak, neked is megvan a rakoncátlan éned. Szórakoztató és kíváncsi vagy, imádsz nevetni és gyorsan tanulod meg azokat a dolgokat, amelyek érdekelnek. Belül egy gyermek lelkét őrzöd, akinek egy floridai utazással tökéletes meglepetést szereznél. Látogasd meg a vidámparkokat, szörfözz, ússz, nézz el az Everglades Nemzeti Parkba, és ha party-majomnak tartod magad, ne felejts el egy jót táncolni Miamiban sem. Kecske – Új-Zéland Születési évek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 A Kecskék (némely fordításban Bárányok) intelligensek, társaságiak és nem utolsó sorban általában nagyon stílusosak.

Az új ismeretségek esetében járj nyitott szemmel, mert egy olyan embert sodorhat utadba az élet, akinek barátsága nagy hasznodra lesz! Kutya: Igazán szerencsésnek érezheted magad a Fém Patkány évében. A munka terén szinte tálcán nyújtja át neked az élet a remek lehetőségeket, amikre szinte képtelenség nemet mondani. Ahhoz azonban több önbizalomra lesz szükséged, hogy megálld a helyed, ugyanis hajlamos vagy kételkedni magadban. A tavaszi és az őszi időszakban megtalálhatod azt a nagy szerelmet, amire már régóta szükséged lehet. Ha már foglalt vagy, akkor oda kell figyelned, hogy több időt tölts a pároddal, mert hamar mellőzöttnek fogja érezni magát, ha folyton dolgozol. Az állandó munka, pihenés hanyagolása az egészségedre is káros hatással lesz. Ennek tünetei tél végén és tavasszal jelentkezhetnek. Disznó: Habár a te kínai jegyed éve volt, mégis örülsz, hogy 2019-nek vége, hiszen egyáltalán nem volt könnyű időszak a számodra. 2020-ban minden jobb lesz, mert melléd áll a szerencse, ami leginkább a munkád terén jelentkezhet.

A friss levegő számukra elengedhetetlen, ezenkívül szívesen utaznak "nyájban" – úgy érzi jól magukat, ha magukkal vihetik barátaikat és ha az útjaik során újakat is szereznek. Az új-zélandi tájba, a mesés hegyekbe, a kedves emberekkel teli városokba egy Kecske nagyon könnyen beleszerethet. Ló – Szerbia Születési évek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 A lovak kellemes és szívélyes emberek, akkor boldogok igazán, ha társaságban lehetnek. Elemeiket nagy eseményeken képesek teljesen feltölteni, emberek között. Ugyanakkor erős lények, akik néha váratlanul bevadulnak. Ha Te is ebbe az állatövbe tartozol, látogasd meg az egyedülálló Újvidéket, amely Szerbia legnagyobb fesztiváljának, az Exit Festivalnak ad otthont. A koncerteket 16 különböző színpadról élvezheted, majd, ha már feltöltődtél a tömegtől, felfedezheted ennek a kis balkáni városnak a rejtett zugait. Kígyó – Szenegál Születési évek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 A kígyó arról híres, hogy kiemelkedően értelmes és rendkívülien intuitív lény.

Bár január elsején lépünk be a 2018-as évbe, sokak számára február 16-án köszönt be az új esztendő – ez ugyanis a kínai új év kezdete. A kínai asztrológusok holdévek szerint végzik számításaikat, február közepén pedig a Kutya éve jön. Hogy mit is jelent ez pontosan és mit érdemes tudni a több mint ötezer éves múltra visszatekintő kínai horoszkópról? Olvasson csak tovább! MELYIK KUTYAFAJTA ILLIK HOZZÁM? Buddha legendája Több mítosz és legenda is fűződik a kínai horoszkóp kialakulásához, ezek közül a legnépszerűbb az, amely szerint Buddha magához hívta a földön lévő állatokat, de csupán tizenketten járultak elé. A megjelentek jutalma az volt, hogy mindegyikükről évet nevezett el, méghozzá érkezési sorrendben. Először a Patkány érkezett meg hozzá, őt követte a Bivaly, a Tigris, a Nyúl, a Sárkány, a Kígyó, a Ló, a Kecske, a Majom, majd a Kutya, végül pedig a Disznó. Attól függően, hogy melyik évben születtünk, az adott állat jellemvonásai jellemzőek ránk. Ki született a Kutya évében? Ahogy az előbb említettük, a Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, s tart egészen 2019. április 2-ig – így azok a kisbabák, akik ebben az időszakban születnek, a kínai horoszkóp szerint Kutyák lesznek.

Ugyanis ez most nem lesz egyszerű év számodra. A munkahelyeden nem minden alakul majd terv szerint, és lehet, hogy új helyet is kell majd keresned, de nem szabad elkeseredned. A váltás még jót is tesz majd neked! A szerelemben nagy döntés elé állsz: el kell határoznod, mi a fontosabb számodra: a tüzes szenvedély vagy a bizalom és nyugalom? Ne felejts el azért több időt szentelni a családodra és a barátaidra, mert te az a típus vagy, akinek szüksége van a társaságra, és ha ez kimarad az életedből, hamar magadba fordulsz. Ami pedig a lelki gondjaidat illeti, ne zárkózz be, mert csak az fog segíteni, ha beszélsz róla másoknak! Ló Születési évek: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 Ha valakinek, akkor neked biztosan nem lesz okod panaszra 2020-ban. A munkád terén elég sikeres év vár rád, mindegy, hogy a régi helyen maradsz, vagy megpróbálsz váltani, egyaránt jól fogsz járni. Az anyagiakra azért figyelj jobban, mert jövőre sok dologra kell költened, és könnyen lehet, hogy az év második felére kinullázod magad.

2018 dec 29 A 2019-es év, a disznó éve lesz, a kínai horoszkóp szerint a következő év február 5-én kezdődik. Ma szeretnénk bemutatni nektek azt, hogy mit is tartogat a 2019-es év a csillagjegyek számára. Az alábbi táblázatból megtudhatjátok a születési évetek alapján azt, hogy mi a csillagjegyetek a kínai horoszkóp szerint. 1. Patkány A Patkány nem az a fajta aki feladja vagy visszahúzódik, a disznó pedig nagyon örül ennek a képességének. Ennek következtében a 2019-es év rengeteg új dolgot tartogat a számára, amelyek teljesen megváltoztathatják a Patkány életét. Azt se felejtsétek el, hogy újítsátok fel a ruhatáratokat kedves Patkányok! 2. Bivaly A disznó évében termékenyen dolgozhattok egyedül vagy csapatban, megbízható barátokkal. Elindíthatjátok a saját vállalkozásotokat, a szeretett személlyel együtt. [ Koronavírus - Legfrissebb] 3. Tigris A Tigris nem kell túl sokat gyötrődjön 2019-ben. A disznó tiszteletben tartja a Tigris becsületességét, bátorságát és korrektségét. A szerelmi életben minden a legnagyobb rendben lesz, a munkahelyen pedig a Tigris olyan pozíciót kaphat, amelyre már régóta vágyik.

Ne ijedj meg az ismeretlentől, mert csak akkor érhetsz el sikert, ha képes leszel megküzdeni azzal, amit nem ismersz! A kapcsolataidban óvatosnak kell lenned, nem szabad mindent elhinned, amit hallasz. Igaz ez a kollégáidra és az új szerelemre is. Ha kapcsolatban élsz, akkor szentelj több figyelmet a párodnak, mert különben eltávolodhattok egymástól. 2020-ban sok teherrel kell megküzdened, ezért könnyen félvállról veheted az egészségedet, ami nagy hiba lenne! Sárkány: A kínai jegyed alapján jellemző rád, hogy imádsz tündökölni, ragyogni, a rivaldafényben állni, a Fém Patkány éve pedig lehetőséget is ad neked a szereplésre. A munkádban új fejleményekre, talán előléptetésre számíthatsz, de eközben ne felejtsd el a régi kollégáidat se, akiknek segíts, ha erre lesz szükségük! A szerelemben felpörögnek az események 2020-ban, aminek időszakában sokat randizhatsz, talán annyira sokat, amennyit még soha életedben, de egy régi volt párod is felbukkanhat. Az exednek nem muszáj hátat fordítanod, viszont ne menj bele nagyon a dologba!

Ha van párod, akkor el kell gondolkodnotok, hogy a következő szinte léptek, ami jelenthet házasságot, esetleg gyerekvállalást is. Amennyiben párt keresel, akkor nyáron megtalálhatod életed szerelmét. Mindemellett az egészséged miatt sem kell aggódnod, mert a lelki nyugalmad garantálja, hogy fizikai problémák elkerülnek. Kecske: A családcentrikus, szenvedélyes és kedves személyiséged okán az egyensúlyra törekszel, nem szereted a vitát, ez a hozzáállásod pedig hasznos lesz a Fém Patkány évében, aminek időszakában nagy izgalmak várnak a szerelemben. Ha kapcsolatban élsz, akkor eljegyzésre, esküvő, gyerekvállalás is bekövetkezhet az évben. Amennyiben párt keresel, akkor megtalálhatod életed szerelmét. A munkahelyeden olyan lehetőséget kapsz, amire nem tudsz nemet mondani. Légy szemfüles, mert szerencsés esztendőnek nézel elébe! Majom: Kínai jegyed alapján pörgős és szociális teremtés vagy, de a Fém Patkány évében türelmesnek kell lenned. A munkádban sokkal nagyobb figyelemre és rugalmas hozzáállásra lesz szükséged.

A szerelemben rendkívül boldog leszel, és a hűség is jellemző lesz az esztendőre, de arra azért figyelj, hogy a nagy boldogság közepette ne veszítsd el önmagadat, mert kapcsolat esetében túlságosan ragaszkodhatsz a párodhoz, és elfelejthetsz egyedül időt tölteni. A munkádban nemigen lesz okod a panaszra, ugyanis aktív, pörgős évben lesz részed, és olyan feladatokat fogsz kapni, amiket örömmel elvégzel. Az anyagiakra jobban kell figyelned, mert az év elején jól fog állni a vagyoni helyzeted, de 2020 végére túlköltekezhetsz! Bivaly: A kínai jegyed alapján eleve makacs és önfejű vagy, de a Fém Patkány évében ez a szokottnál is jobban megmutatkozik. Ebben az időszakban rugalmasabbá kell válnod, mert különben nagy lehetőségekről csúszhatsz le, például a munkád terén. Ha kapcsolatban élsz, akkor az őszi hónapokban egy nagyon komoly döntést kell meghoznod, ami hatással lesz mindkettőtök jövőjére. Amennyiben párt keresel, akkor a tavasz hozhat neked egy új partnert. Az anyagiak terén sok váratlan eseményre számíthatsz.

  1. Rozé rizling és jazz napok 2002